Bouwverlof gesloten van 15 tot 28 juli - 03 651 72 60 info@vloemans.be

Schoenmaker Schoten

Schoenmaker Schoten

Een schoenmaker die met liefde en vakmanschap ieder paar schoenen weet te herstellen in de omgeving van Schoten, die vindt u bij Slotenmaker Vloemans. Slotenmaker Vloemans is een  bedrijf waar de zaakvoerder met zijn vrouw iedereen met kapotte schoen van dienst is. Echter, ook voor nieuwe sleutels, sloten of graveerwerk kunt u bij ons terecht. Slotenmaker Vloemans, nabij Schoten, is meer dan een gewone schoenmaker, dat merkt u!

Schoenmaker Schoten: meer dan herstellen van schoenen

De zaakvoerder van Slotenmaker Vloemans, gelegen nabij Schoten, begon dit bedrijf als schoenmaker, maar breidde al snel zijn producten en diensten uit. Zo maakt hij ook slotensleutelsnummerplaten en stempels. Ook voor diverse onderhoudsproducten kunt u bij Slotenmaker Vloemans terecht. Bij iedere dienst die het personeel van Slotenmaker Vloemans levert, krijgen de klanten er een gratis klantgerichte service bij. Dat is waar Slotenmaker Vloemans gekend om is.

Erkend  Van Bommel hersteller

Sinds 1997 is Slotenmaker Vloemans een erkend hersteller van schoenen van de merken  Van Bommel. Dat houdt in dat onze schoenmakerij beschikt over de materialen waar deze schoenen van zijn gemaakt. Heeft u een paar schoenen dat dringend hersteld dient te worden? Kom gerust eens langs bij de schoenmakers van Slotenmaker Vloemans, nabij Schoten. Heeft u een vraag over onze diensten? Bel dan naar 03 651 72 60.

Neem contact op