Bouwverlof gesloten van 15 tot 28 juli - 03 651 72 60 info@vloemans.be

Schoenenherstel

Schoenherstellingen

Marc Vloemans, zaakvoerder maakt er een erezaak van, alle schoenen zo dicht bij de nieuwstaat terug aan de klant te overhandigen. Wij staan garant voor een zorgvuldige bediening en bijstand voor de keuze van de juiste onderhoudsproducten voor uw kostbare schoenen.

Sins 1997 ERKEND VAN BOMMEL    HERSTELLER. Dit wil zeggen dat wij de originele materialen van deze  gerenommeerde schoenmerken mogen gebruiken. Ook handtassen – rugzakken en reistassen verdienen onze aandacht. Onze leuze is dan ook: Vloemans, kenmerk voor vakwerk.

2500 VERSCHILLENDE SLEUTELS UIT VOORRAAD

Voor de modernisering van Vloemans investeerde Marc in nieuwe volledig computergestuurde sleutelmachines van Keyline en Versa. “Op die manier kunnen sleutels sneller én juister worden gemaakt en kunnen sleutels met certificaat vlotter worden afgeleverd.” Nu kunnen meer dan 2500 verschillende types sleutels meteen uit voorraad verkregen worden. Ook kunnen veel sleutels nu ook op afstand besteld worden. De klant moet zijn sleutel dus niet altijd op voorhand binnenbrengen.

Neem contact op