Bouwverlof gesloten van 15 tot 28 juli - 03 651 72 60 info@vloemans.be

Schoenmaker Schilde

Schoenmaker Schilde

Een zeer gepassioneerde schoenmaker in de omgeving van Schilde, die vindt u bij Slotenmaker Vloemans te Brasschaat. Hier werken schoenmakers, die ieder paar schoenen als een uitdaging zien en die optimaal weten te herstellen. Sinds 1997 is Slotenmaker Vloemans een erkend Van Bommel  hersteller, wat wil zeggen dat wij schoenen van deze maker in onze eigen schoenmakerij kunnen herstellen, gezien wij over de juiste materialen beschikken. Voor een schoenmaker die over alle benodigde voorzieningen beschikt, moet u bij Slotenmaker Vloemans, nabij Schilde, zijn.

Schoenmaker Schilde: van generatie op generatie

Slotenmaker Vloemans is een waar familiebedrijf. De zaakvoerder kreeg de kennis van het schoenmakersvak er met de paplepel ingegoten. Dankzij zijn vader beschikt hij over bijna 50 jaar ervaring in het herstellen van schoenen.  Schoenen maken is hun passie, maar in de afgelopen jaren hebben zij hun diensten flink uitgebreid. Bij Slotenmaker Vloemans moet u ook zijn voor als u nieuwe slotensleutels of nummerplaten nodig heeft. U merkt het misschien al: Slotenmaker Vloemans, te Brasschaat nabij Schilde, is meer dan een gewone schoenmaker.

Bezoek onze winkel

Heeft u een schoenmaker in de buurt van Schilde nodig? Kom dan zeker eens langs in de winkel van Slotenmaker Vloemans, te Brasschaat. Wij staan garant voor een optimale herstelling van uw kostbare schoenen. Wenst u telefonisch contact met ons op te nemen? Dat kan, via het nummer 03 651 72 60.

Neem contact op