Skip links

Schoenmaker Kapellen

Vloemans

Schoenen laten herstellen in Kapellen?

Een schoenmaker met een degelijke kennis van het schoenmakersvak in de omgeving van Kapellen, dat is Schoenmaker Vloemans.

Bij Schoenmaker Vloemans treft u schoenmakers aan die hun vakkennis van generatie op generatie overbrengen. In de afgelopen decennia hebben zij echter niet alleen kennis opgedaan met het herstellen van schoenen, ook hebben zij hun diensten uitgebreid met het maken van sleutels en sloten en het uitvoeren van graveerwerk.

Voor welke dienst u Schoenmaker Vloemans ook nodig heeft, onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Contacteer ons

Ervaar zelf onze klantgerichte service

Als schoenmaker hebben wij al menig klant uit de omgeving van Antwerpen geholpen met de herstelling van hun paar schoenen. Steeds zijn zij tevreden over de klantgerichte service die ons familiebedrijf biedt. Ervaar zelf de service die deze schoenmaker u biedt en kom gerust eens langs bij Schoenmaker Vloemans te Brasschaat, nabij Antwerpen.

Wij herstellen alle soorten schoenen: herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, laarzen, hakken, sneakers, …

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, via het telefoonnummer 03 651 72 60.

Sinds 1997

Erkend Van Bommel schoenen hersteller

De zaakvoerder van Schoenmaker Vloemans heeft al bijna 50 jaar ervaring met het uitvoeren van herstellingen aan kwaliteitsschoenen.

Sinds 1997 is Slotenmaker Vloemans zelfs een erkend Van Bommel  hersteller. Dat wil zeggen dat wij gebruik mogen maken van de originele materialen waarvan de schoenen van deze merken zijn gemaakt.

Ieder kostbaar paar schoenen van onze klanten uit Kapellen en omgeving weten onze schoenmakers optimaal te herstellen.

Echter, ook voor de herstelling van tassen kunt u op de vakkennis van Schoenmaker Vloemans rekenen.

Erkend Van Bommel schoenen hersteller