Bouwverlof gesloten van 15 tot 28 juli - 03 651 72 60 info@vloemans.be

Schoenmaker Kapellen

Schoenmaker Kapellen

Een schoenmaker met een degelijke kennis van het schoenmakersvak in de omgeving van Kapellen, dat is Slotenmaker Vloemans. Bij Slotenmaker Vloemans, nabij Kapellen, treft u schoenmakers aan die hun vakkennis van generatie op generatie overbrengen. In de afgelopen decennia hebben zij echter niet alleen kennis opgedaan met het herstellen van schoenen, ook hebben zij hun diensten uitgebreid met het maken van sleutels en sloten en het uitvoeren van graveerwerk. Voor welke dienst u Slotenmaker Vloemans ook nodig heeft, onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Schoenmaker nabij Kapellen met bijna 50 jaar ervaring

De zaakvoerder van Slotenmaker Vloemans heeft al bijna 50 jaar ervaring met het uitvoeren van herstellingen aan kwaliteitsschoenen. Sinds 1997 is Slotenmaker Vloemans zelfs een erkend Van Bommel  hersteller. Dat wil zeggen dat wij gebruik mogen maken van de originele materialen waarvan de schoenen van deze merken zijn gemaakt. Ieder kostbaar paar schoenen van onze klanten uit Kapellen en omgeving weten onze schoenmakers optimaal te herstellen. Echter, ook voor de herstelling van tassen kunt u op de vakkennis van Slotenmaker Vloemans rekenen.

Diverse diensten

Zoals u misschien al gemerkt heeft kan Slotenmaker Vloemans u op verschillende manieren van dienst zijn. Heeft u een schoenmaker, slotenmaker of sleutelmaker in de buurt van Kapellen nodig? Er is slechts één adres: Slotenmaker Vloemans. U vindt onze schoenmakers en slotenmakers in Brasschaat, nabij Kapellen. Wanneer u telefonisch contact met ons wilt opnemen, vragen wij u te bellen naar het volgende nummer: 03 651 72 60.

Neem contact op