Skip links

Schoenmaker Antwerpen

Vloemans

Schoenen laten herstellen in Antwerpen?

Zoekt u een schoenmaker met vakkennis in de omgeving van Antwerpen? Bezoek dan eens Schoenmaker Vloemans.

Wij herstellen alle soorten schoenen: herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, laarzen, hakken, sneakers, …

Schoenmaker Vloemans is een familiebedrijf en kent een lange geschiedenis. De zaakvoerder kreeg de kennis van het schoenmakersvak overgedragen van zijn vader, een schoenmaker. In het huidige pand te Brasschaat wordt de schoenmaker en zaakvoerder bijgestaan door zijn vrouw. De zaakvoerder combineert sinds 1963 de slotenmakerij met schoenmakerij, en heeft dus al bijna 50 jaar ervaring met het herstellen van schoenen.

Wie Schoenmaker Vloemans zegt, zegt een familiebedrijf dat niet alleen uw kostbare paar schoenen kan herstellen, maar u ook van onder andere sleutels, sloten, stempels, graveerwerk, nummerplaten en diverse onderhoudsproducten kan voorzien.

Contacteer ons

Ervaar zelf onze klantgerichte service

Als schoenmaker hebben wij al menig klant uit de omgeving van Antwerpen geholpen met de herstelling van hun paar schoenen. Steeds zijn zij tevreden over de klantgerichte service die ons familiebedrijf biedt. Ervaar zelf de service die deze schoenmaker u biedt en kom gerust eens langs bij Schoenmaker Vloemans te Brasschaat, nabij Antwerpen.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, via het telefoonnummer 03 651 72 60.

Sinds 1997

Erkend Van Bommel schoenen hersteller

Sinds 1997 zijn wij erkend Van Bommel hersteller.

Dit wil zeggen dat wij de originele materialen van deze gerenommeerde schoenmerken mogen gebruiken.

Ook handtassen, rugzakken en reistassen verdienen onze aandacht.

Erkend Van Bommel schoenen hersteller