Bouwverlof gesloten van 15 tot 28 juli - 03 651 72 60 info@vloemans.be

Schoenmaker Antwerpen

Schoenmaker Antwerpen

Zoekt u een schoenmaker met vakkennis in de omgeving van Antwerpen? Bezoek dan eens Slotenmaker Vloemans. De zaakvoerder combineer sinds 1963  de slotenmakerij met schoenmakerij, en heeft dus al bijna 50 jaar ervaring met het herstellen van schoenen.

Schoenmaker Antwerpen: een familiebedrijf

Slotenmaker Vloemans kent een lange geschiedenis. De zaakvoerder kreeg de kennis van het schoenmakersvak overgedragen van zijn vader, een schoenmaker. In het huidige pand te Brasschaat, nabij Antwerpen, wordt de schoenmaker en zaakvoerder bijgestaan door zijn vrouw. Wie Slotenmaker Vloemans zegt, zegt een familiebedrijf dat niet alleen uw kostbare paar schoenen kan herstellen, maar u ook van onder andere sleutelsslotennummerplaten en diverse onderhoudsproducten kan voorzien.

Ervaar onze service zelf

Als schoenmakers hebben wij al menig klant uit de omgeving van Antwerpen geholpen met de herstelling van hun paar schoenen. Steeds zijn zij tevreden over de klantgerichte service die ons familiebedrijf biedt. Ervaar zelf de service die deze schoenmaker u biedt en kom gerust eens langs bij Slotenmaker Vloemans te Brasschaat, nabij Antwerpen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, via het telefoonnummer 03 651 72 60.

Neem contact op